Mesena medisch secretariaat

Een duidelijk doel voor ogen

Sinds ik Nathalie ken, zie ik in haar een gedreven persoon die het beste voor heeft met haar klanten, namelijk het ontzorgen van administratie opdat de klant zich kan focussen op zijn business. Een duidelijk doel voor ogen, mooie website, posts met inhoud dat mensen aanspreekt.
Johan Van Strijthem - Netwerkcoach

Dankzij Mesena besparen we veel tijd die we rechtstreeks aan onze patiënten konden besteden.

Dankzij de administratieve ondersteuning van Mesena bespaarden we veel tijd die we rechtstreeks aan onze patiënten konden besteden. Meestal nemen we de administratieve taken samen met Nathalie op, waardoor we die veel gemakkelijker en sneller verwerken. Wanneer we zelf niet aanwezig zijn, voert zij zelfstandig vooraf geselecteerde taken uit. Intussen weet Nathalie vlekkeloos waar de meeste documenten zich bevinden en waar ze naartoe moeten. Zelfs de ingewikkelde thuisverpleging-nomenclatuur, het invoeren van gegevens en het bijwerken van dossiers in ons nieuw verpleegprogramma, kennen vandaag voor Nathalie geen geheimen meer! Maar ook voor ons gezinsleven betekent de hulp van Mesena een wereld van verschil. We beschikken over een pak meer vrije tijd, wat onze relatie enkel maar ten goede komt… (Thuisverpleging & Uitvaartzorg Gregory en Annick Pollet-Bentein)
Gregory Pollet - Thuisverpleging & Uitvaartzorg

Ongebreidelde visionaire gedrevenheid en innovatiedrang

Denk groot, start klein, en schakel snel door... Op het lijf geschreven van Nathalie, die telkens weer verrast met haar ongebreidelde visionaire gedrevenheid en innovatiedrang. Met Nathalie haal je iemand binnen die met onstuitbaar enthousiasme vooruit blikt, en de zaken hands-on écht doet vooruit gaan.
Alphonse Degryse - Outplacement Coach

Zorgt meteen voor een goed gevoel - professioneel

Nathalie zorgt meteen voor een goed gevoel en springt met alle omstandigheden professioneel en vlot om. Ze geeft het allerbeste van zichzelf! De moeite om tijd te nemen en eens af te spreken!
Niels Cornette - General Manager at Cornette Automotive

Zeer gedreven

Ik ken Nathalie als een heel gedreven persoon, die een goede kennis en ervaring bezit. Ik kan haar alleen maar aanbevelen!
Mart Fiems- d'Office - Freelance administratie - I do best what you don't like